When you move me everything is groovy



Oh but that one night
Was more than just right
I didn’t leave you cause I was all through
Oh I was overwhelmed and frankly scared as hell
Because I really fell for you

fina tillfällen

Finfin dag med en finfin vän. Älskar tillfällen då tiden bara flyger förbi, för att man har roligt och mycket att prata om. Eller tillfällen då man skrattar åt sånt som egentligen inte är roligt, men som för stunden känns oerhört roligt. Och sist men inte minst tillfällen då man känner sig hemma, att man kan vara sig själv till högsta grad. Det är sådana tillfällen som man påminns om hur bra människor man har omkring sig.

vi kommer sitta där tillsammans

Det spelar nog ingen roll om det är ett halvår som går, en månad eller en dag. Det sker ständigt förändringar, även om vi inte ser de där små detaljerna som egentligen är viktigast av allt. En sån liten sak som att få en påminnelse om att vi är bra människor, att varje människa kan göra fel och att vi snart sitter där tillsammans, kan få oss att stanna lite extra länge på ett och samma ställe. Vi känner den där känslan av att vara behövd, men samtidigt så mycket rädsla av att det kan ta slut i samma stund.

Troligen kommer vi alltid känna så och det gör oss nog bara mer redo för att ta ett steg framåt. Ett litet steg fram tillsammans med någon vi kärat ner oss i och som har en funktion i vår tillvaro. Så mycket känslor, så många ord. Så mycket tillit, så mycket tro. Vi kommer sitta där tillsammans och le tills vi inte orkar mer, vi kommer berätta vår livshistoria tills varje liten detalj finns med och vi kommer förstå innebörden till varför vi aldrig vänt ryggen till. För det är just så det är, när världen känns så liten och det bara är vi två där.

RSS 2.0